Linda Hagen

Psykoterapeut og familierådgiver - Certificeret og MPF


Familieterapi

Familieterapi               

Familieterapi er en god investering for familiens trivsel og det er det fordi en familieterapeut kan hjælpe med at forebygge konflikter og mistrivsel.
Ved hjælp til en større forståelse for hinanden, skabes der mulighed for at den enkelte kan blive mere opmærksomme på hinandens påvirkning og interaktion.

I skilsmisser er der ofte mange følelser på spil og derfor kan det være ekstra svært at kommunikere. Familieterapi er en støtte til at I kan mildne den svære tid, fra at være sammen til at I skal være hver for sig. Der kan også være en ny familie, som børnene skal være en del af.

Familieterapi også være til jer, som har fået en ny partner. Det er ikke en selvfølge at børnene, synes det er ligeså god en ide, at møde en ny partner til sin far eller mor eller de børn, som den nye partner måske også har med. Familier med sammenbragte børn, kan være en meget stor udfordring og det kan tage tid at lære hinanden at kende. Børnene har ikke selv valgt, at de skal være i en ny familie. De skal vende sig til den nye situation og det er ofte en proces. Derfor kan familieterapi være en løsning.

 

Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan tilrettelægge et forløb til jeres situation.

 

Dit liv, dit valg – Bestil en tid nu.
Tlf:27574709